De kameleon biedt bedrijven een totaal oplossing voor bloemen en planten in uw bedrijf.

Van bloemen en planten kun je elke dag genieten ook verfrissen zij onze blik en gedachten door de geur en kleur.

Bloemenabonnement

De eerste indruk begint al bij binnenkomst van uw bedrijf. Een vers en kleurrijk boeket en/of bloemstuk op de balie, in de ontvangstruimte en/of in de vergaderzaal zal de hele boel opfleuren.

Wij kunnen in overleg met u, op een bepaalde dag verse bloemen plaatsen. Alle zorg wordt door ons overgenomen zodat u met uw medewerkers en relaties alleen maar hoeft te genieten van de bloemenpracht.

Felicitatieservice

Een exclusief boeket op de verjaardag van een belangrijke relatie, liefst afgeleverd op diens thuisadres? Bloemen op het bureau van een jarige medewerker? Een bloemstuk als verfrissende blik van waardering, voor bijvoorbeeld iemand die een bijzondere prestatie heeft geleverd of een mooie opdracht heeft binnengehaald?

Onze felicitatie service zorgt ervoor!

Fleur uw marketing op met bloemen

Op zoek naar originele relatiegeschenken? Geef bloemen als relatiegeschenk, u kunt bloemen op diverse manieren in uw marketing verwerken.

Een uitnodiging met een enveloppe aan een boeket bloemen. Het versieren van een wijnrek met bloemen en/of het verwerken van een fles wijn of champagne in een bloemstuk. Binnen 24uur een bloembon om zelf te versturen en/of geven aan relaties.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden, wij denken graag met u mee.